Flyttstäd - Din flytt handlar om framtiden

På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem? Då är det precis som det ska vara. Att flytta ska inte handla om att städa ut det som varit. Att flytta ska handla om framtiden. Så låt oss på Städarna ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. Det är du värd!

Flyttstäd Städarna

Flyttstäd Städarna

Flyttstäd- Så funkar det!

Vi på Städarna är experter på flyttstädning. Kontakta vår trevliga kundtjänst så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

Städer som erbjuder denna tjänst:

Vi erbjuder flyttstädning i de flesta städer i Sverige. Kontakta kundtjänst för mer information om just din hemstad.

Vad kostar det?

Kontakta vår trevliga kundtjänst så får du snabbt ett fast pris baserat på bostadens storlek. under förutsättning att bostaden anses vara "normalsmutsig". Priset är ett totalpris vilket innebär att såväl momsen som RUT-avdraget redan är inräknat och att inga dolda avgifter tillkommer. Efter utförd städning skickar vi en faktura på det fasta priset till din nya bokföringsadress.

 

Övrig information om flyttstädning

Vad ingår i städningen?

Våra flyttstädningar utförs alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Det betyder att samtliga ytor invändigt ingår i städningen. Vi tar med det material som behövs för städningen och rengör allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar, fasta armaturer och de där svåråtkomliga ytorna bakom elementen. Fönsterputs ingår självklart. Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan givetvis beställas som tillval. Behöver ni hjälp med att piffa upp trädgården inför en visning eller med att tömma garaget, vinden eller förrådet? Fråga oss så kan vi säkert hitta en kostnadseffektiv lösning på det med.  

Garanti

När du anlitar Städarna för din flyttstädning garanterar vi att du blir nöjd med vårt jobb och att städningen av bostaden blir godkänd av hyresvärden eller den som ska flytta in efter dig. Genom att anlita oss slipper ni alltså helt och hållet ansvaret för flyttstädningen och kan till fullo fokusera på ert nya hem. Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det som du inte är nöjd med. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast sju dagar efter utförd flyttstädning.

Extra viktigt att veta!

Tänk på att kyl och frys ska vara avstängda och tömda före städningen. Det är väldigt viktigt att du berättar för oss ifall bostaden inte har städats på länge eller om det har förekommit rökning inomhus. Flyttstädningen kan i så fall helt eller delvis behöva klassas som sanering. Om vi på Städarna på plats bedömer att uppdraget ska klassas som sanering har vi rätt att debitera extra för detta enligt gällande prislista. Givetvis kontaktar vi kund och upplyser om detta innan städningen fortgår.