Golvvård  - Förläng livslängden

Att kliva in hos ett företag som tagit alla delar av sin lokalvård på allvar är en fröjd. Det märks i luften och inte sällan även på stämningen. När skrivborden är dammade, fönstren putsade, toaletterna städade och mötesrummen klanderfria ja då känns det helt enkelt bra för både medarbetarna, kunderna och affärerna. Företag som insett detta vet att fräscha golv är en viktig pusselbit för totalupplevelsen. Därför har du säkert redan sett till att golvytorna i era lokaler får regelbunden städning. Vill du glänsa lite extra finns det dock bara en sak som gäller. Då ska du med jämna mellanrum satsa på professionell och grundlig golvvård. Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från städarna.

Så fungerar det!

Vår kunniga medarbetare hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster

Golvvård

Golvvård

Vad kostar det?

Kostnaden för golvvård beror givetvis på hur stora golvytor det rör sig om och vilka material golven är gjorda av. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för vård av just dina golv. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra golvvårdsstjänster.

 

 


Övrig information om golvvård

Med rätt redskap och metoder

Det är något visst med nytorkade golv. Att avsluta storstädningen med att moppa golven är liksom kronan på verket. Den friska doften och känslan av renhet går nästan att ta på. Det känns fräscht i hela rummet helt enkelt. Har dina golv hunnit bli lite nötta kan dock glansen bli kortvarig. Ekvationen är enkel. Ju slitnare golv desto snabbare blir de smutsiga och matta igen efter våttorkningen. Sedan finns ju de där envisa fläckarna som bara vägrar försvinna och som blir fler och fler med åren. Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Alla golv och heltäckningsmattor behöver då och då lite extra omvårdnad med rätt redskap och metoder. Faktum är att även hårt åtgångna golv kan bli som nya igen om man bara kan knepen. Golvvård är Städarnas melodi. Så utmana oss med golv som sjunger på sista versen.