Städarna Story

Idén till Städarna föddes under 2008 då grundaren Tjoffe Sjögren dagspendlade mellan Norrköping och Stockholm. De långa dagarna borta från hemmet och han kollegors lovord om hur hemstädning underlättade deras liv väckte ett intresse hos Tjoffe.

Han sökte med ljus och lykta efter ett städbolag i Norrköping men upptäckte snart att alla företagen saknade såväl hemsida som logga och hänvisade till sina privata mobilnummer. Tjoffe som då jobbade med marknadsföring på SF Bio bestämde sig då för att ta sina kunskaper från mediabranschen och applicera dem på en ny bransch.

Företaget grundades 2009 och fick snabbt ett dussintal anställda. Ett år senare lyckades Tjoffe övertala vännen Ulrik Hollman att lämna sitt ingenjörsjobb på Siemens Industrial Turbomachinery och istället ge sig in i städbranschen. Städarna Sverige AB är idag Sveriges 3:e största hemservicebolag med kontor i 19 orter. Över 400 medarbetare hjälper varje månad tusentals privat- och företagskunder med allt från städningen till trädgården.  

Utmärkelser

- Årets Nyföretagare i Sverige 2017
Nyföretagarcentrum

- Årets Unga Ambassadör Norrköping 2017
Norrköpings Kommun

- Årets Unga Företagare Sverige 2015 - 3:e plats
Företagarna

- Årets Jobbskapare 2015
Young Entrepreneurs of Sweden

- Årets Unga VD 2014 - 3:e plats
Tidningen Entreprenör

- Östergötlands mest företagsamma människa 2013
Svenskt Näringsliv

- Årets Supertalang 2013
Veckans Affärer

- Årets Jobbskapare 2012
Young Entrepreneurs of Sweden

- Årets Raket 2011
Young Entrepreneurs of Sweden

- Årets unga företagare 2011
Norrköpings Kommun & Företagarna

Städarna är medlem Företagarna, Young Entrepreneurs of Sweden, Almega, Svenskt Näringsliv och har tecknat kollektivavtal med Kommunal vilket garanterar medarbetarnas arbetsvillkor.

 
Städarna

Städarna

Städarna personal

Städarna personal

NÖJD KUND-GARANTI

  • Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Kom ihåg att anmäla din reklamation senast sju dagar efter utfört arbete.

  • Våra medarbetare är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på kontoret.

  • Ansvarsförsäkring upp till 25 Mkr.

SCHYSSTA VILLKOR

  • Städarna har kollektivavtal som innebär schyssa arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!

  • Ostraffade medarbetare ger en trygghet i ditt hem.

  • Samma medarbetare på hem- och kontorsstäd ger hög och jämn kvalitet!

  • Vi är miljömedvetna och städar med snälla produkter för både hem och miljön.

 
ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!