Tömning/städning av dödsbo - När kraften saknas

När en närstående gått bort måste sorgen få ta sin tid. Samtidigt är det mängder av saker som de anhöriga måste ta hand om vid en persons bortgång. Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en av de saker som tidigt måste lösas. Men när kraften saknas och sorgen är för stor, hur gör man då? Kontakta oss på Städarna så avlastar vi dig med det praktiska.

 Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så kommer vi tillsammans fram till hur vi på bästa sätt kan avlasta dig i det tunga arbetet med dödsboet.

Städer som erbjuder denna tjänst:

- Norrköping
- Linköping
- Nyköping
- Göteborg
- Malmö
- Katrineholm

Vad kostar det?

Kostnaden för en tömning/städning av ett privat bohag beror på bostadens storlek och uppdragets omfattning. Kontakta vår kundtjänst för att få en korrekt prisuppgift baserad på dina behov. Om uppdraget innefattar försäljning av hela eller delar av bohaget dras givetvis vinsten av från vårt arvode för tömningen och städningen. Om förtjänsten blir större än vårt arvode betalar vi omgående ut summan till dödsboet

 

Övrig information om städning av dödsbo

Vad ingår i tjänsten?

Vad som specifikt ingår vid tömning/städning av ett privat bohag varierar mycket från fall till fall. Vanligtvis hjälper vi till med tömningen av själva bostaden. Vi kan åta oss att kontakta välgörenhetsorganisationer för de saker som man ej vill ha eller lyckats sälja. När bostaden är helt tömd flyttstädar vi den enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Självklart ingår garanti om ni mot förmodan inte är nöjda. Här kan du läsa mer om hur en flyttstädning går till.